AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık sepet görmek

Kahve falında kırık sepet görmek

Kahve falında kırık sepet görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kırık sepet gördüyseniz:

  •  Bu anlamda seçeneklerinizin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında kırık sepet görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepet dolusu meyve görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sepet görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir sepet kiraz görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında bir sepet ceviz görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek sepeti görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında hediye sepeti görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet eder.

Kahve falında sepette portakal görmek kazancın katbekat arttırılacağına, büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir