AnaSayfa / Genel / Kahve falında sepette çiçek görmek

Kahve falında sepette çiçek görmek

Kahve falında sepette çiçek görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sepette çiçek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında bir sepet çiçek görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine delalettir.

Kahve falında sepet içinde çiçek görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek sepeti görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işarettir.

Kahve falında sepette çiçek görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi dolu sepet görmek sıkıntı çekeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işaret eder.

Kahve falında sepette meyve görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sepetin içinde yumurta görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sepet görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir