AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çiçek diktiğini görmek

Kahve falında birinin çiçek diktiğini görmek

Kahve falında birinin çiçek diktiğini görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, hedeflerini tutturamayacağına inanılır.

Kahve falında birinin çiçek diktiğini gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Kahve falında birinin çiçek diktiğini görmek yaşamını kolaylaştıracağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çiçek diktiğini görmek rızık ve kazanç elde edeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet eder.

Kahve falında dikilecek çiçek görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında çiçek diktiğini görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında dik saç görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dik bir yere çıkmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik bir yere tırmanmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ağaç diktiğini görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir