AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek demeti yapmak

Kahve falında çiçek demeti yapmak

Kahve falında çiçek demeti yapmak fal sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, günlerinin güzelleşeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına inanılır.

Kahve falında çiçek demeti yapmak gördüyseniz:

  • Kontroldışına çıkan olaylar, sizi kötü göstermeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında çiçek demeti yapmak yapılan işte çok zarar edileceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek demeti görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında demetle çiçek görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir demet çiçek görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek demeti görmek kişinin isteklerine nail olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet çiçek vermek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir