AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir demet çiçek vermek

Kahve falında bir demet çiçek vermek

Kahve falında bir demet çiçek vermek birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında bir demet çiçek vermek gördüyseniz:

  • Sonradan karşılaşabileceğiniz umulmadık bir durum sizi şaşırtıp, hatalı bir tercihte bulunmanıza sebep olabilir.

Kahve falında çiçek demeti görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demet demet çiçek görmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına inanılır.

Kahve falında bir demet beyaz çiçek görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında bir demet çiçek görmek eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek doğru kararların alınacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında demet çiçek almak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir