AnaSayfa / Genel / Kahve falında demetle çiçek görmek

Kahve falında demetle çiçek görmek

Kahve falında demetle çiçek görmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, ferah bir eve geçileceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demetle çiçek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demetle çiçek görmek hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işaret eder.

Kahve falında demet çiçek almak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında demet çiçek görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek demeti yapmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çiçek demeti görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir demet çiçek görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demet demet çiçek görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir