Kahve falında çiçek aldığını görmek

Kahve falında çiçek aldığını görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında çiçek aldığını gördüyseniz:

  • Enerji düşebilir, isteksizlik ya da halsizlik görülebilir.

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek aldığını görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birinden çiçek aldığını görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliden çiçek almak eve huzur dolacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında naylon çiçek görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taze çiçek görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek seçmek şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında çiçekle konuşmak sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir