Kahve falında sevgiliden çiçek almak

Kahve falında sevgiliden çiçek almak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, planlı ve programlı davranacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden çiçek almak gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Kahve falında eski sevgiliye çiçek almak ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliden çiçek almak iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çiçek vermek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye çiçek vermek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye çiçek almak rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinden çiçek almak amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliden çiçek almak çalışmaların bol kazanç getireceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir