AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek gururlandıracak işler yapacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında sevgiliden çiçek aldığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek aldığını görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine yorulur.

Kahve falında birinden çiçek aldığını görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden çiçek almak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çiçek vermek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye çiçek almak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden çiçek almak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliye çiçek almak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir