AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş cezve görmek

Kahve falında boş cezve görmek

Kahve falında boş cezve görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına delalettir.

Kahve falında boş cezve gördüyseniz:

  • İyi niyetli olsanız dahi, uzun süreli arkadaşlıklarınıza veya iş birliklerinize zarar vermek istemiyorsanız düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında boş cezve görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cezvede türk kahvesi görmek parasız kalmaya, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bakır cezve almak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında cezvede süt pişirmek yeni bir eve taşınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Kahve falında cezve görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında cezve yıkamak günlerini bunun için harcayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında çelik cezve görmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cezvede kahve pişirmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir