AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezve satın almak

Kahve falında cezve satın almak

Kahve falında cezve satın almak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında cezve satın almak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Kahve falında cezve satın almak onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında cezveden su içmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kirli cezve görmek büyük bir yenilgi alacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına işarettir.

Kahve falında cezvede süt görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında çelik cezve görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın cezve görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş cezve görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında cezvede süt pişirmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir