AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonla görüşememek

Kahve falında telefonla görüşememek

Kahve falında telefonla görüşememek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yokluk çekeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında telefonla görüşememek gördüyseniz:

  • Planlarınızı ne zaman gerçekleştirebileceğinize konsantre olmak yerine, farklı tecrübeler edinebileceğiniz yerlere gitmeniz veya aktivitelerle uğraşmanız vizyonunuzu genişletebilir.

Kahve falında telefonla görüşememek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonla görüştüğünü görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle görüşememek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına işaret eder.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, bunun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına delalettir.

Kahve falında kırık cep telefonu görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Kahve falında telefon temizlemek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir