AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, kötü yola sapmayacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler nedeniyle yapacağınız harcamalar parasal açıdan sıkışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında cezaevine görüşe gitmek işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına delalet eder.

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek iş hayatında yeni kapılar açılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hapishaneye görüşe gitmek kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle görüşememek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında telefonla görüşememek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işaret eder.

Kahve falında telefonla görüştüğünü görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevini girmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında ölen birini cezaevinde görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir