AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri cezaevi görmek

Kahve falında askeri cezaevi görmek

Kahve falında askeri cezaevi görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, kazancın gittikçe azalacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, şen kahkahalar atacağına, işlerinin düzeleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında askeri cezaevi gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Kahve falında askeri cezaevi görmek rahat bir hayat sağlayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri cezaevine girmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde namaz kılmak parasının ve malının da artacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine delalet eder.

Kahve falında cezaevindeki birini görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında cezaevi gardiyan görmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek her şeyi kuralına göre yapacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevine giren birini görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir