AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevinden çıkan birini görmek

Kahve falında cezaevinden çıkan birini görmek

Kahve falında cezaevinden çıkan birini görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine inanılır.

Kahve falında cezaevinden çıkan birini gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında cezaevi kapısı görmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında cezaevi görüşüne gitmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet eder.

Kahve falında cezaevindeki birinin çıktığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevinde olan birinin çıktığını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cezaevinden çıkmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına inanılır.

Kahve falında babasını cezaevinde görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında cezaevi arkadaşını görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir