AnaSayfa / Genel / Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında cezaevindeki arkadaşını görmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının cezaevine girdiğini görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını cezaevinde görmek kara kara düşüneceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında cezaevinde arkadaşını görmek geçim derdine gireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Kahve falında cezaevi arkadaşını görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının cezaevinden çıktığını görmek işlerin ters gideceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin cezaevine girmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının cezaevinden çıktığını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir