AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek takmak

Kahve falında çeyrek takmak

Kahve falında çeyrek takmak başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, borçları varsa ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çeyrek takmak gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak zaman zaman oldukça dalgın olabilirsiniz.

Kahve falında bebeğe çeyrek altın takmak ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında boynuna çeyrek altın takmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek takmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında birine çeyrek altın takmak iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında çeyrek altın aldığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çeyrek altını başkasına vermek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine çeyrek altın vermek koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, şansının artacağına delalet eder.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir