AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çeyrek altın vermek

Kahve falında birine çeyrek altın vermek

Kahve falında birine çeyrek altın vermek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birine çeyrek altın vermek gördüyseniz:

  • Her şey gerçekten yerli yerine oturuyor veya bozulmaya başlıyor.

Kahve falında çeyrek altın kaybetmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda çeyrek altın bulmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın çeyrek bulmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, korkularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde çeyrek altın görmek dertlerine derman bulacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın takıldığını görmek sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Kahve falında birçok çeyrek altın görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir