AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında çeyrek yarım altın görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım ve çeyrek altın görmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyrek ve yarım altın görmek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyrek altın ve yarım altın görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe çeyrek altın takmak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyrek altın satmak doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında çeyrek altın satın almak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Kahve falında çeyrek ve tam altın görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir