AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceylan beslemek

Kahve falında ceylan beslemek

Kahve falında ceylan beslemek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, iş güç sahibi olacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ceylan beslemek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında ceylan beslemek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ceylan eti görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceylan yavrusu sevmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, mutlu olacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında geyik ceylan görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceylan görmek kazancının katbekat artacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ceylan kafası görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, eline para geçeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ceylan görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir