AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ceylan görmek

Kahve falında beyaz ceylan görmek

Kahve falında beyaz ceylan görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ceylan gördüyseniz:

  • Sizi çok hareketli bir akşam bekliyor.

Kahve falında beyaz ceylan görmek adım adım başarıya ulaşılacağına, başarı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ceylan eti yemek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ceylan derisi görmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında konuşan ceylan görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında ceylan kafası görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, çirkin sözler işitileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru ceylan sevmek hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ceylan yavrusu sevmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ceylan beslemek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir