AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceylan görmek

Kahve falında ceylan görmek

Kahve falında ceylan görmek neşesini kaçıracağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında ceylan gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, süregelen bir ilişkiniz olsa bile dış maceralar sizi cezbedebilir.

Kahve falında ceylan yakalamak bolluk ve bereket içinde olacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik ceylan görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, ailesinden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceylan gözü görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalettir.

Kahve falında ceylan yavrusu görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ceylan görmek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceylan sürüsü görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde ceylan görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir