AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizler görmek

Kahve falında çeyizler görmek

Kahve falında çeyizler görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, geçim derdinin son bulacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizler gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyizin gittiğini görmek kara kara düşüneceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine delalettir.

Kahve falında çeyizlerini görmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde çeyiz görmek psikolojik olarak düzeleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında çeyizlik eşya görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine delalet eder.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz hazırlamak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir