AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde çeyiz görmek

Kahve falında evde çeyiz görmek

Kahve falında evde çeyiz görmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde çeyiz gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Kahve falında evden çeyiz çıkarmak iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz evi görmek hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde çeyiz görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kapanan kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz çıkarmak arzularına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeyizlik dantel görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir