AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek

Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek

Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kazancın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında çeyizinin serildiğini gördüyseniz:

  • Plan, duygu veya düşüncelerinizi hesapsızca herkese anlatabilirsiniz.

Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına tabir olunur.

Kahve falında serili çeyiz görmek her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine yorulmaktadır.

Kahve falında serili yataklar görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine alamet eder.

Kahve falında çamaşır serili görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında yere serilmiş yatak görmek sorununu kolayca çözeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında seri katilden kaçmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir