AnaSayfa / Genel / Kahve falında serili yataklar görmek

Kahve falında serili yataklar görmek

Kahve falında serili yataklar görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, rızkının da genişleyeceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serili yataklar gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Kahve falında yere serilmiş yatak görmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde serili yatak görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında yere serili yatak görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında yatak serip yatmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında serili yatak görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serilmiş yatak görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında serili yataklar görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir