AnaSayfa / Genel / Kahve falında serili çeyiz görmek

Kahve falında serili çeyiz görmek

Kahve falında serili çeyiz görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serili çeyiz gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyizinin serildiğini görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serili çeyiz görmek sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında serilmiş yatak görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yerde serili halı görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serili yatak görmek çok iyi işler ortaya konacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serili seccade görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir