AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır serili görmek

Kahve falında çamaşır serili görmek

Kahve falında çamaşır serili görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, yardımda bulunacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşır serili gördüyseniz:

  • Kısa vadeli düşünce yanlış tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır serili görmek ele geçen kazancın azalacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere serili yatak görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerde serili halı görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serili halı görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, ömrünün de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında serili buğday görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir