AnaSayfa / Genel / Kahve falında serilmiş çamaşır görmek

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, toplum için faydalı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında serilmiş çamaşır gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın maddeleri konusunda emin olamayabilirsiniz.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında serilmiş çamaşır görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında çamaşır serili görmek toplum içindeki yerin değerleneceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe serilmiş çamaşır görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serili halı görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çeyiz serildiğini görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı halı serildiğini görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yerde serili halı görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir