AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çeyizini görmek

Kahve falında birinin çeyizini görmek

Kahve falında birinin çeyizini görmek maddi zarara uğrayacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarı ve zafer kazanacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çeyizini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında birinin çeyizini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında çeyizin çalındığını görmek rızkın genişleyeceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında erkek çeyizi görmek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kafasına göre birini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının çeyizini hazırlamak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, ekmeğinin azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çeyiz görmek hastalıkların biteceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek çeyizi görmek eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz dükkanı açmak büyük zorluklar geçireceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında çeyiz yorganı görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir