AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz yaptırmak

Kahve falında çeyiz yaptırmak

Kahve falında çeyiz yaptırmak zengin olunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeyiz yaptırmak gördüyseniz:

  • Yüksek performansınızın karşılığını alamadığınızı düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kızının çeyizini sermek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalet eder.

Kahve falında çeyizinin gittiğini görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında çeyiz çalmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Kahve falında erkek çeyizi görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski çeyiz sandığı görmek büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandıktan çeyiz çıkarmak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz mağazası görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında çeyiz yerleştirmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir