Kahve falında kendi çeyizini görmek

Kahve falında kendi çeyizini görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi çeyizini gördüyseniz:

  • Bazı yeni karşı cins arkadaşlıkları kurmanız mümkündür.

Kahve falında dantel çeyiz görmek düşmanına galip geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine işarettir.

Kahve falında çeyiz evi görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında kendi çeyizini sermek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çeyiz sandığı görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düğün çeyizi görmek hayırlı kapıların açılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında çeyiz alışverişi yapmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz bohçası hazırlamak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeyize bakmak yanlış kararlar vereceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir