AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeyiz mağazası görmek

Kahve falında çeyiz mağazası görmek

Kahve falında çeyiz mağazası görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, esenlik bulacağına, şansın yüze güleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeyiz mağazası gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Kahve falında çeyiz mağazası görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında mağaza vitrini görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında giysi mağazası görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağazada kıyafet almak kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek mağazası görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında mağazadan elbise almak bilmek istediklerini öğreneceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Kahve falında mağaza temizlemek sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında alışveriş mağazası görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir