AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli helva görmek

Kahve falında cevizli helva görmek

Kahve falında cevizli helva görmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, ondan kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında cevizli helva gördüyseniz:

  • Şehir içi uzak yol olarak tanımlanabilecek ziyaretler veya seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında cevizli un helvası görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında cevizli helva görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında cevizli helva yemek yaşam refahının düşeceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında irmik helvası görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden helva almak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına inanılır.

Kahve falında helva yoğurmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına delalettir.

Kahve falında pilav ve helva görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında kara helva görmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir