AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden helva almak

Kahve falında birinden helva almak

Kahve falında birinden helva almak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yeni maddi kapıların size açılacağın, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden helva almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir veya size fikir verebilirler ya da belli amaçlarınızı oturtmanıza yardımı dokunacak anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında helva yapmak fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında irmik helvası yemek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında helva ekmek görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, umutlarının kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un helvası yemek huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının helva yaptığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret eder.

Kahve falında çekme helva yemek deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına delalet eder.

Kahve falında süt helvası görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında peynir helvası görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir