AnaSayfa / Genel / Kahve falında pilav ve helva görmek

Kahve falında pilav ve helva görmek

Kahve falında pilav ve helva görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayaline kavuşacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına alamet eder.

Kahve falında pilav ve helva gördüyseniz:

  • Herşeye bir anda sahip olamazsınız.

Kahve falında pilav ve helva görmek daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş helva görmek aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet eder.

Kahve falında helva dağıtıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine tabir olunur.

Kahve falında helva basmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin helvasını yemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında helva aldığını görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin helva yaptığını görmek bir beladan kurtulacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurmak kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir