AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara helva görmek

Kahve falında kara helva görmek

Kahve falında kara helva görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, hastalığın biteceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara helva gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Kahve falında kara helva görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helva yapıp dağıtmak tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında helva yedirmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına delalet eder.

Kahve falında ölüye helva yapmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında helva kokusu almak vefakar bir insan olunacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt helva almak onların önüne geçeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine yorulur.

Kahve falında birinin helvasını yemek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bademli helva görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir