AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz satmak

Kahve falında ceviz satmak

Kahve falında ceviz satmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ceviz satmak gördüyseniz:

  • Her kafadan çıkan seslere veya önerilere kulak vermek yerine, kimi dinleyeceğiniz konusunda daha seçici davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ceviz satmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz satmak fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına inanılır.

Kahve falında birinin ceviz kırdığını görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz badem görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Kahve falında iri ceviz görmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ekmek sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cevizli lokum görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı ceviz görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir