AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz satmak

Kahve falında yeşil ceviz satmak

Kahve falında yeşil ceviz satmak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni işlere girileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ceviz satmak gördüyseniz:

  • Gerçekleri dışlamayın.

Kahve falında yeşil ceviz satmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz satmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ceviz ağacı görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil ceviz görmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacında yeşil ceviz görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ceviz toplamak boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta yeşil ceviz görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil ceviz yediğini görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir