AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz koparmak

Kahve falında ceviz koparmak

Kahve falında ceviz koparmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, verdiği sözleri tutacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ceviz koparmak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Kahve falında ağaçtan ceviz yemek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında toprağa gömülü ceviz görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, işlerin yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz silkelemek işlerin ters gideceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında ceviz ağacına çıktığını görmek var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmamış ceviz görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında cevizli börek yapmak hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz dalı kırmak kendisine uğur getireceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz toplamak hakkıyla kazanca, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir