AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz dalı kırmak

Kahve falında ceviz dalı kırmak

Kahve falında ceviz dalı kırmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, gelir elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında ceviz dalı kırmak gördüyseniz:

  • Fiziksel açıdan kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak şekilde beslenmeli, spor yapmalı veya gerekiyorsa dinlenmelisiniz.

Kahve falında ceviz dalı kırmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan dal kırmak sorunların çabucak halledileceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çam dalı kırmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında ağacın dalını kırmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, eğlenceli günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçek dalı kırmak böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında erik dalı kırmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dalı kırmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dal kırmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir