AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz ikram etmek

Kahve falında ceviz ikram etmek

Kahve falında ceviz ikram etmek toplum içindeki saygınlığının artacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancının da azalacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz ikram etmek gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Kahve falında ceviz ikram etmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patrona çay ikram etmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında meyva ikram etmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kahve yapıp ikram etmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ikram etmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara ikram etmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah zeytin ikram etmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir