AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen olaylar çok ümit verici olabilirler.

Kahve falında pirinç pilavı ikram etmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur pilavı ikram etmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında misafire pilav ikram etmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pilav ikram etmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehriyeli pirinç pilavı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilav görmek tartışmaların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı ve et yemek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, umduğunu bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı istemek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir