Kahve falında sigara ikram etmek

Kahve falında sigara ikram etmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara ikram etmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında birine sigara ikram etmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sigara ikram etmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı ikramı almak çabalarının boşa çıkacağına, gerginliğin biteceğine delalettir.

Kahve falında misafire karpuz ikram etmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında simit ikram etmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına ikramda bulunmak yoksul için zenginliğe, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bir bardak su ikram etmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, hastalıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında kahve yapıp ikram etmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir