AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevap kağıdı görmek

Kahve falında cevap kağıdı görmek

Kahve falında cevap kağıdı görmek yanlış seçimler yapacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , mutluluğun kapıyı çalacağına, moralinin düzeleceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, manevi olarak hasar alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cevap kağıdı gördüyseniz:

  • İnsanlara yardım etmek isteğinizi başka yollardan da ifade edebilirsiniz.

Kahve falında cevap kağıdı görmek zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında telefona cevap vermemek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında cevap vermek iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına inanılır.

Kahve falında cevap alamamak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında hayır cevabı almak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine alamet eder.

Kahve falında soruya cevap vermek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında telefonda cevapsız arama görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda cevapsız çağrı görmek bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir