AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevap alamamak

Kahve falında cevap alamamak

Kahve falında cevap alamamak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, insan sevindireceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında cevap alamamak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında cevap alamamak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevap beklemek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında olumsuz cevap almak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında cevap almak çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında sınav sorularının cevaplarını görmek işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında cevap vermek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında cevap anahtarı görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında cevapsız çağrı görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir