AnaSayfa / Genel / Kahve falında soruya cevap vermek

Kahve falında soruya cevap vermek

Kahve falında soruya cevap vermek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, gözden düşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında soruya cevap vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Kahve falında soruların cevaplarını görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında soruya cevap vermek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav sorularının cevaplarını görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında cevap anahtarı görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cevapsız çağrı görmek fakirleşeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında cevap beklemek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına rivayet eder.

Kahve falında olumsuz cevap almak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cevap vermek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir