AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefona cevap vermemek

Kahve falında telefona cevap vermemek

Kahve falında telefona cevap vermemek kazançlı işlere yatırım yapacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefona cevap vermemek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimser olmayın, israftan kaçının, kurnazlıktan kaçının, kendinizi gerektiğinde yeterince eleştirin.

Kahve falında telefonda cevapsız çağrı görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefona cevap vermemek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet eder.

Kahve falında telefonda cevapsız arama görmek yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cevapsız arama görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında cevap vermek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayır cevabı almak kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınav cevaplarını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine delalet eder.

Kahve falında cevap anahtarı görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir