AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayır cevabı almak

Kahve falında hayır cevabı almak

Kahve falında hayır cevabı almak sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayır cevabı almak gördüyseniz:

  • Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Kahve falında hayır cevabı almak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, ilim irfan öğreneceğine inanılır.

Kahve falında cevap kağıdı görmek uykusuz geceler yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında cevapsız arama görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cevap vermek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınav cevaplarını görmek yaşam standartlarının artacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında telefona cevap vermemek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevap beklemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevap alamamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir