AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevap anahtarı görmek

Kahve falında cevap anahtarı görmek

Kahve falında cevap anahtarı görmek daima secde ve şükür edeceğine, edilen duaların tutacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına yorulur.

Kahve falında cevap anahtarı gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Kahve falında cevap anahtarı görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında red cevabı almak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında cevapsız arama görmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında hayır cevabı almak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Kahve falında cevap beklemek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına alamet eder.

Kahve falında telefona cevap vermemek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cevap alamamak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında telefonda cevapsız çağrı görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir